[cmsmasters_row data_padding_bottom=”0″ data_padding_top=”0″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”2/3″][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Ben je op zoek naar catering voor je bedrijf of activiteit? Lekkere belegde broodjes, verse sapjes of bijvoorbeeld salades? Wij regelen het graag voor je!
Bij ons zijn de broodjes niet alleen lekker en vers, maar je kunt ook nog eens tot een dag van te voren bestellen voor een grotere groep. Bovendien is het geen probleem om op rekening te bestellen.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”bold” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ animation_delay=”0″]Catering broodjes en lunch[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Ons advies is om 1,5 tot 2 broodjes per persoon te bestellen. Ons broodjes zijn rijk belegd op twee dikke verse plakken brood. 1,5 tot 2 broodjes per persoon is dan ook meer dan voldoende!

Voor prijzen kun je kijken op onze menukaart. We hanteren geen prijzen per persoon, maar factureren alleen de broodjes die we daadwerkelijk leveren.
Je kunt iedereen zelf de broodjes, salades of bowls laten kiezen, maar je kunt ook doorgeven welke (dieet)wensen er zijn, dan maken wij een mix van populaire broodjes. Ook hierbij geldt: je betaalt alleen voor wat we leveren.

Bij een lunch hoort natuurlijk ook iets te drinken. We adviseren om de sapjes simpel te houden: bijvoorbeeld voor iedereen een versgeperste sinaasappelsap. Of een mix van 3 drankjes die wij dan in verhouding van populariteit uitleveren.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”bold” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ animation_delay=”0″]Bestellen op rekening[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Bestellen op rekening is mogelijk. Wij hanteren hiervoor een betalingstermijn van 14 dagen.

Grote bestellingen (20+ broodjes) graag vooraf per e-mail bestellen, zodat we ons kunnen voorbereiden. Dit kan tot een dag van tevoren. Voor klanten die in een vaste frequente bestellen (bijv. 1 of 2 keer per week) kunnen we een prijsopgave op maat maken.

Natuurlijk kun je altijd mailen bij vragen naar nijmegen@thefreshfactory.eu. We reageren snel!

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/3″][cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]536|https://thefreshfactory.eu/wp-content/uploads/2020/11/Lunch-catering-Nijmegen-Gezond-eten-bestellen-in-Nijmegen-300×200.jpg|medium[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]