Detoxkuur

Tas met sapjes voor de detoxkuur

Bestellen? Stuur een e-mail naar nijmegen@thefreshfactory.eu, bel 024 – 844 86 91 of kom langs!

1 dag: €29

3 dagen: €85

5 dagen: €139

1-dag-sapjeskuur

DETOXKUUR VAN VERSE JUICES BIJ THE FRESH FACTORY

Elke dag stellen we ons lichaam bloot aan de meest lekkere verleidingen, gezond en wat minder gezond. Het is daarom goed om je lichaam af en toe even ‘op te schonen’. Een detoxkuur (sapjeskuur) draagt daar aan bij. Hoe langer je de kuur volgt, hoe meer je lichaam ontgift wordt. Tijdens een detoxkuur drink je de hele dag sapjes, veel water en eventueel verse thee (gemberthee bijvoorbeeld).

Onze detoxlijn bevat 10 voedzame juices zonder toegevoegde suikers, e-nummers of andere toevoegingen. 100% versgeperst groente en fruit, direct ingevroren, zodat de vitamines behouden blijven. We maken alle sapjes zelf, vers in onze sapbar in het centrum van Nijmegen.

Onze sapkuur bevat meer sapjes dan andere detoxkuren. Ook hebben we, om het net wat makkelijker gemaakt, vers smaakwater toegevoegd aan de detoxkuur. Zo krijg je vanzelf extra vocht binnen, en nog lekker ook! Zo “verwen” je jezelf met een passievrucht- en frambozenwater; niets anders dan een beetje vers gepureerd sap met water, supergezond en nog lekker ook!

Bestellen? Stuur een e-mail naar nijmegen@thefreshfactory.eu, bel 024 – 844 86 91 of kom langs!

Vragen & antwoorden over je detoxkuur:

Wat is een detoxkuur?

Bij een detoxkuur drink je gedurende de dag alleen maar sap, water en eventueel verse, caffeïnevrije thee (bijvoorbeeld verse gemberthee of muntthee). De sapjes bestaan uit 100% groente en fruit.

Hoeveel dagen is voor mij het beste?

Dat is afhankelijk van je doelstelling. Wil je volledig ontgiften dan is een detoxkuur van 5 dagen aan te raden. Belangrijk is om te weten dat het wel wat van je lichaam vraagt. Voorafgaand aan de kuur is het verstandig om je lichaam voor te bereiden. Vermijd alvast vette voedingsmiddelen, snoep en snacks en minder met koffie, vlees en zuivel. Heb je nog nooit eerder een detoxkuur gedaan, dan is het verstandig om met 1 of 3 dag(en) te beginnen, om te kijken hoe je lichaam er op reageert.

Onze sapkuren bevatten dezelfde volgorde en sapjes voor iedere dag. Een pakket voor 5 dagen bevat dus hetzelfde als een pakket voor 1 dag maar dan de 5-voudige hoeveelheid. Als je af en toe een dagje wilt ontgiften, kan je de sapjes ook in de diepvries bewaren en telkens ontdooien voor een dag. Je bent dan in verhouding goedkoper uit.

Hoe krijg ik de sapjes?

Je krijgt de sapjes diepgevroren geleverd. In overleg kun je de detoxkuur ook elke dag vers komen ophalen.

Welke ingrediënten zitten er in de juices?

1. Sinaasappel water Water 80% Sinaasappel 20%

2. Wake up! Appel 95% Gember 2% Munt 2% Citroen 1%

3. Shot gember Gember 60% Appel 40%

4. Baby Carrot Wortel 54% Appel 42% Gember 4%

5. Passievrucht water Water 94% Passievruchtpurree 6%

6. Green Rehab Komkommer 67% Appel 27% Citroen 3% Gember 2% Munt 1%

7. Shot bleekselderij Bleekselderij 100%

8. Kurkuma Tonic Appel 71% Ananas 25% Gember 3% Kurkuma 1%

9. Citroen water Water 84% Citroen 16%

10. Shot spinazie Appel 92% Spinazie 8%

11. 100% Green Komkommer 71% Spinazie 17% Bleekselderij 10% Gember 2%

12. Winter Kale Appel 85% Boerenkool 13% Citroen 2%

13. Framboos water Water 94% Framboos 6%

Wanneer wordt mijn detoxkuur geleverd?

Voor 12.00 besteld, de volgende (werk)dag ophalen. Je kunt je sapkuur ophalen in Nijmegen, bij onze salade- en juicebar. In overleg kan de detoxkuur ook bezorgd worden.

Hoe kan ik bestellen?

Stuur een e-mail naar nijmegen@thefreshfactory.eu, bel 024 – 844 86 91 of kom langs!